Kontakt Team Pallesen

52 23 51 51

Teamet

Trine Pallesen

Trine, ejer af Team Pallesen, blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og er forinden uddannet i banksektoren.  

Stine Vestergaard

Stine Vestergaard blev uddannet tegnsprogstolk i 2002, og holder af alsidige tolkninger indenfor alle områder. Desuden har Stine uddannet sig til døvblindetolk og er habil udi både haptiske signaler samt synsbeskrivelse. 

Helene Juncher Høeg

Helene Juncher Høeg blev uddannet tegnsprogstolk i 2007 og har siden uddannet sig til retstolk og døvblindetolk. Desuden har Helene gennemført performance- og feederkursus. 

Line Rønsholt

Line blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og har siden uddannet sig til skrive- og fjerntolk. Line har stor erfaring med tolkninger indenfor idrætten, det taktile område samt psykiatrien. Senest har Line gennemført feederkursus. 

 

Louise Lundy

Louise blev uddannet tegnsprogstolk i 2004 og har siden uddannet sig til retstolk og døvblindetolk. Louise har en solid og bred erfaring.

Sanne Düring Lindeneg

Sanne blev uddannet tegnsprogstolk i 2007 og er siden uddannet rets- og psykiatritolk. Senest har Sanne taget uddannelserne som tillidsrepræsentant og kostvejleder. Sanne har en bred erfaring og er en dygtig stemmetolk.

Mette Ditlev

Mette blev uddannet tegnsprogstolk i 2005 og er siden uddannet videotolk. Mette holder af diversiteten i tolkeopgaverne og har gennem et langt tolkeliv oparbejdet kendskab til mange fagområder.

Kontakt

Team Pallesen
Burgårdevej 9
8654 Bryrup
CVR. 32 33 46 60

52 23 51 51
adm@team-pallesen.dk

Top
Thrane.nu