Kontakt Team Pallesen

52 23 51 51

Teamet

Trine Pallesen

Trine, ejer af Team Pallesen, blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og er forinden uddannet i banksektoren.  

Stine Vestergaard

Stine Vestergaard blev uddannet tegnsprogstolk i 2002, og hun er respekteret for sine engelske samt konferencetolkninger. Desuden har Stine mange års erfaring med at tolke taktilt. 

Helene Juncher Høeg

Helene Juncher Høeg blev uddannet tegnsprogstolk i 2007 og har siden uddannet sig til retstolk. Helene har både erfaringer som hustolk og som tolk ude i marken, denne erfaring har gjort hende til en habil stemmetolk. Derudover har Helene altid nydt taktile tolkninger. Senest har Helene gennemført performance- og feederkursus. 

Line Rønsholt Martinsen

Line blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og har siden uddannet sig til skrive- og fjerntolk. Line har stor erfaring med tolkninger indenfor idrætten, det taktile område samt psykiatrien. Senest har Line gennemført feederkursus. 

 

Sanne Düring Lindeneg

Sanne blev uddannet tegnsprogstolk i 2007 og er siden uddannet rets- og psykiatritolk. Senest har Sanne taget uddannelserne som tillidsrepræsentant og kostvejleder. Sanne har en bred erfaring og er en dygtig stemmetolk.

Louise Lundy

Louise blev uddannet tegnsprogstolk i 2004 og har siden uddannet sig til retstolk. Louise har en solid og bred erfaring både som hustolk og ude i marken.

Kontakt

Team Pallesen
Buen 18
8762 Flemming
CVR. 32 33 46 60

52 23 51 51

Top
Thrane.nu