Kontakt Team Pallesen

52 23 51 51

Teamet

Trine Pallesen

Trine, ejer af Team Pallesen, blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og er forinden uddannet i banksektoren.  

Rikke Seidelin Jeppesen

Rikke er uddannet kontorassistent med speciale i administration, og tager til dagligt imod jer på kontoret. Rikke har en hørenedsættelse og kommunikerer via tegnsprog og tale.  

Stine Vestergaard

Stine Vestergaard blev uddannet tegnsprogstolk i 2002, og hun er respekteret for sine engelske samt konferencetolkninger. Desuden har Stine mange års erfaring med at tolke taktilt. 

Helene Juncher Høeg

Helene Juncher Høeg blev uddannet tegnsprogstolk i 2007 og har siden uddannet sig til retstolk. Helene har både erfaringer som hustolk og som tolk ude i marken, denne erfaring har gjort hende til en habil stemmetolk. Derudover har Helene altid nydt taktile tolkninger. Senest har Helene gennemført performance- og feederkursus. 

Line Rønsholt Martinsen

Line blev uddannet tegnsprogstolk i 2009 og har siden uddannet sig til skrive- og fjerntolk. Line har stor erfaring med tolkninger indenfor idrætten, det taktile område samt psykiatrien. Senest har Line gennemført feederkursus. 

 

Louise Lundy

Louise blev uddannet tegnsprogstolk i 2004 og har siden uddannet sig til retstolk. Louise har en solid og bred erfaring både som hustolk og ude i marken.

Pia Rosenberg

Pia Rosenberg blev uddannet tegnsprogstolk i 1993. I alle årene har Pia været med til at forme tolkefaget, særligt på det taktile område. Pia er desuden uddannet retstolk og har stor erfaring hermed.  

Maria Lorenzen

Maria er uddannet tegnsprogstolk i 2016 efter endt praktik hos Team Pallesen. Maria er vellidt og god til at have mange bolde i luften. Maria er desuden uddannet skrive-, fjern- og taktiltolk. Maria har en rygsæk fyldt med erfaringer fra arbejde på soldaterhjem og som bedemand.  

Maj Vestergaard

Maj Vestergaard er opvokset med Castberggård i baghaven og blev uddannet tegnsprogstolk i 2008. Maj er sidenhen blevet uddannet som socialrådgiver. Maj er særlig dygtig til at tolke fra tegnsprog til talt dansk. 

Kontakt

Team Pallesen
Buen 18
8762 Flemming
CVR. 32 33 46 60

52 23 51 51

Top
Thrane.nu